Γρανίτα ροδάκινο


Υλικά
1 κιλό ώριμα ροδάκινα
4 ποτήρια νερό
1 φλ τσ σαντιγί
1 φλ τσ ζάχαρη
1 βανίλια ή λίγο ξύσμα λεμονιού

if (betterads_el.getBoundingClientRect().width) {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.getBoundingClientRect().width;
} else {
betterads_el_width_raw = betterads_el_width = betterads_el.offsetWidth;
}

var size = [“125”, “125”];
if ( betterads_el_width >= 728 )
betterads_el_width = [“728”, “90”];
else if ( betterads_el_width >= 468 )
betterads_el_width = [“468”, “60”];
else if ( betterads_el_width >= 336 )
betterads_el_width = [“336”, “280”];
else if ( betterads_el_width >= 300 )
betterads_el_width = [“300”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 250 )
betterads_el_width = [“250”, “250”];
else if ( betterads_el_width >= 200 )
betterads_el_width = [“200”, “200”];
else if ( betterads_el_width >= 180 )
betterads_el_width = [“180”, “150”];
if ( betterads_screen_width >= 1140 ) { document.getElementById(‘kyo-105840-1659987544-place’).innerHTML = ”;
}else if ( betterads_screen_width >= 1019 && betterads_screen_width = 768 && betterads_screen_width

Τρόπος παρασκευής
1. Πολτοποιείτε στο μπλέντερ τα καλά πλυμένα και κομμένα σε κομμάτια ροδάκινα με το νερό τη ζάχαρη και τη σαντιγί. Προσθέτετε τη βανίλια ή το ξύσμα λεμονιού για άρωμα και αδειάζετε τη γρανίτα στο δοχείο παγωτού και τοποθετείτε στην κατάψυξη για 2 περίπου ώρες. Έπειτα είναι έτοιμη να τη σερβίρετε.

Πηγή: flynews.gr