Αν θέλετε να φτιάξετε μια καλή πίτσα που είναι γρήγορη και εύκολη, τότε βρίσκεστε στο σωστό σημείο.

Το μαγείρεμα σε υψηλότερη θερμοκρασία (260 βαθμοί C)) είναι το κλειδί για να γίνει αυτή η τέλεια πίτσα. Δεν υπάρχει πιο εύκολη από αυτή. Αλείψτε τη ζύμη με ελαιόλαδο και προσθέστε τις αγαπημένες σας επικαλύψεις.

Η αρχική συνταγή αποδίδει 8 μερίδες

Συστατικά
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, συν περισσότερο για το ζύμωμα
1 φλιτζάνι απλό ελληνικό γιαούρτι

Ανακατέψτε το αλεύρι και το ελληνικό γιαούρτι μαζί σε ένα μπολ. μεταφέρετε σε επιφάνεια εργασίας αλευρωμένη με αλεύρι που φουσκώνει μόνο του. Ζυμώνουμε τη ζύμη, προσθέτοντας περισσότερο αλεύρι όσο χρειάζεται για να μην είναι πολύ κολλώδης, για 8 έως 10 λεπτά.

Αλείψτε με λάδι ή βούτυρο την βάση ενός ταψιού 30 εκ. και απλώστε τη ζύμη στις άκρες του ταψιού.

Αυτό ήταν…καλή απόλαυση!